Posted in 【LIFE】2013

學校攤位遊戲日

2013-11-16 (Sat)

如題, 不用上普通話堂。
傻傻呼的我倆, 10時40分已到校。
遊戲是11時開始的。

MAX玩得好開心! 可惜我們必需要趕時間!
用最快的速度盡玩!
離開時, 在前往荃灣的巴士上, MAX還跟我說今天玩得很開心呢! 傻瓜…!

@Tsuen Wan City Landmark

荃灣城市中心的聖誕佈置。
雖然好像遲了一點點, 但我們還是比原定上課時間早到了! 跟上星期一樣, 星期六的人很多! 地方不大, 顯得更迫, 所以我決定先行離開了! 實在不喜歡呆呆的坐在外面等他上堂呢!

下課後, 跟上星期一樣, 到附近的商場逛了一會才乘小巴回家。
MAX一如既往, 未回家已睡著了。

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s