Posted in 【旅】台中 2016 - 5歲時的親子旅行

【台中之旅】第三天 – 早上依然迷幻的老英格蘭莊園

可能尋日好早就起身, 所以今日都係咁早! 我六點就醒左啦! 佢地仲訓緊。即刻出露台望下。



一望, 嘩!!! 好迷幻呀~~ 周圍都朦朦朧朧…好大霧!! 天色亦都好陰暗, 但好正!! 好鐘意!!

全部相都冇執過。

阿仔都起身啦!

line_flag

Please support us!
請讚好專頁, 支持繼續分享, 謝謝 ~♥~
Our Diary 家庭育兒生活旅遊分享 

也請讚好最近新開的 Facebook 專頁, 售賣100%韓國童裝, 謝謝 ~♥~
MAXX MAMA 韓國童裝

line_flag

加左效果影:

真係好正啊~ 好似置身於迷霧裡….其實都唔係「好似」, 而係「直頭係」!!!

七點幾, 阿仔就睇圖書啦! 哈哈~ 不過都係要我「引導」佢先肯拎黎睇。一睇就好投入, 都好過唔睇既!

 

八點幾, 天更亮, 霧都開始少左D。

 

九點多D, 我地出發去食早餐。

未覺得好凍, 不過心諗, 如果今日先黎影相, 咁就大件事啦!!

下面呢幾張相係阿仔影架! 都影得唔差呀, 哈哈!

到餐廳, 呢個小朋友不停咁影….但係D相其實都OK架! (上面果幾張)

相太多, 下篇續…

【TRAVEL】台中 2016 全部文章:

【台中之旅】第一天 (上)
【台中之旅】感覺好 fresh 的親子餐廳:梨子咖啡館
【台中之旅】第一天 (下) 【食】逢甲夜市,【住宿】黎客商旅
【台中之旅】第二天 (上) 黎客商旅去老英格蘭莊園
【台中之旅】第二天【住宿】老英格蘭莊園~幻想曲房型
【台中之旅】第二天 (下) 【晚餐】香格里拉空中花園 (民宿)
【台中之旅】第三天 – 早上依然迷幻的老英格蘭莊園
【台中之旅】第三天 – 老英格蘭莊園維吉諾餐廳吃早餐
The Old England (Taiwan) ~ Photos by Max
【台中之旅】清境老英格蘭◊晚上◊照片
【台中之旅】第三天 – 台中動漫彩繪巷+國美館外圍
【台中之旅】第三天 -「國立台灣美術館」兒童遊戲室
【台中之旅】第三天 – 若茵農場 (驚險…)
【台中之旅】第三天 – 一中商圈
【台中之旅】第四天 – 丫德俐鼠童書城 & 聖彼得堡主題遊戲餐廳

line03

有興趣FOLLOW我們的話, 請LIKE FACEBOOK PAGE:
wpid-cymera_20150724_154735.jpg

也請讚好最近新開的 Facebook 專頁, 售賣100%韓國童裝, 謝謝 ~♥~
MAXX MAMA 韓國童裝


Thanks!♥

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s